Youtube


  Preshevacom

  2:33
  автор | дата 08.12.2010
  • 1110
  • 0
  • 0
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.12.2018
  05.12.2018.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.11.2018
  Lugina e Preshevës figuron në Organizatat botërore të fotografisë si PSA dhe IAAP tha kështu në studion e portalit preshevacom, drejtori artistik i festivalit të ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.11.2018
  Realizimi i buxhetit të komunës së Preshevës deri në fund të këtijë viti kalendarik do të bëhet me përpikmëri duke u shfrytëzuar sipas planifikimit, tha kështu ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.11.2018
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.05.2010
  10-vjetori i presheva.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 22.11.2018
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.02.2011
  Zëri Politik, 24 shkurt 2011, RTV ALDI, presheva.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.09.2016
  Orkestrimi Vll.Aliu.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.12.2018
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.06.2007
  10 vjetori i webportalit presheva.com 1997-2007.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.12.2018
  Investim i parë në histori në infrastrukturën e Karadakut: Ka filluar asfaltimi i rrugës Buhiç- Ilincë- Maxhere- Ranatoc.04.12.2018.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.12.2018
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.11.2018
  Plotësimi i kuadrove të reja dhe infrastrukturës, prioritet për shtëpinë e shëndetit “Presheva” në Preshevë. 27.11.18.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.10.2017
  Në Shtëpin e Kulturës Abdulla Krashnica maturantët e dy shkollave të mesme të komunës së Preshevës kan organizuar kuizin Humanitar për ti ndihmuar ata ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.09.2018
  Gjendja sociale e banorëve në Malësi të Preshevës nuk është aq e favorshme , ata po jetojnë në kushte jo të mira, tha kështu në intervistën për portalin ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.12.2010
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.12.2008
  llulla69's QuickCapture Video - mer 24 dic 2008 03:54:00 PST.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.10.2018
  Takim i presidentit Thaçi me Shoqatën e Gazetarëve dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile të Luginës së Preshevës, ku ishte prezente edhe kryeredaktorja e ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи