Youtube


  Liqenat

  HD
  1:45
  автор | дата 21.06.2018
  • 412
  • 2
  • 0
  Проголосовало пользователей: 2
  Тэги: #Liqenat, #Rugovë
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.12.2015
  Bukurit e Bjeshkeve te Rugoves pergaditur nga OJQ-CAMPING & SURVIVAL CLUB-KOSOVA.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.11.2017
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.04.2016
  Rugovë.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.11.2014
  OPO Cyanogen Camera 60FPS.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.07.2017
  This is beautiful Kosovo... #visitKosovo #visitmountains #PeaksofBalkans.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.01.2016
  Please like, favorite & subscribe to stay updated with daily uploads. ▻ Support OutdoorNjeri ♢ http://hiking.njeri.net ♢ http://snow.njeri.net ♢ http://arbenislami.com ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.08.2016
  Please like, favorite & subscribe to stay updated with daily uploads. ▻ Support OutdoorNjeri ♢ http://hiking.njeri.net ♢ http://snow.njeri.net ♢ http://arbenislami.com ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.09.2018
  Videoja eshte realizuar gjate ecjes me #hikingnjeri me daten 02.09.2018 ne Liqenat, Rugove, Mbasi i vizituam keto vende kuptuova qe vertet ata qe kane luftuar ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.08.2013
  Inçizim nga : Halit Barani.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.12.2015
  Bukurit e bjeshkeve te Rugoves pergaditur nga OJQ...CAMPING & SURVIVAL CLUB - KOSOVA.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.06.2017
  Return to Boga, May 2017, Kosovo.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.01.2015
  Video made with GoPro Hero 3+ , mounted on the car and Drone Phantom 2, It starts in kukes in "Lugina Drinit" . than continues in the road from Peja city to ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.09.2016
  Gazetari Ardian Gaxherri, ju sjell storien për fshatin Stankaj, të Rugovës. Ka një lartësi mbidetare prej rreth 1600 metra, dhe gjendet 20 km larg Pejës. Këtu ju ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.08.2016
  Please like, favorite & subscribe to stay updated with daily uploads. ▻ Support OutdoorNjeri ♢ http://hiking.njeri.net ♢ http://snow.njeri.net ♢ http://arbenislami.com ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.07.2017
  This is beautiful Kosovo... #visitKosovo #visitmountains #PeaksofBalkans.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.12.2015
  The Rugova Canyon is one of the most beautifu places in Kosovo. Enjoy watching in HD.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.12.2015
  Bukurit e Bjeshkeve te Rugoves.Pergaditur nga..CAMPING & SURVIVAL CLUB-KOSOVA.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.06.2009
  Si gjithnje reportazhin Hiking Njeri e sjell RTV21 me ekipin Besart Galicen (gazetar) dhe Kushtrim Kçikun (kameraman)....
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.08.2016
  Please like, favorite & subscribe to stay updated with daily uploads. ▻ Support OutdoorNjeri ♢ http://hiking.njeri.net ♢ http://snow.njeri.net ♢ http://arbenislami.com ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.07.2017
  This is beautiful Kosovo... #visitKosovo #visitmountains #PeaksofBalkans.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.09.2018
  ECJA NGA HIKING NJERI PËR NË MAJËN E GURIT TË KUQ 2522M (+ LIQENAT) NË RUGOVË.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.11.2010
  Grona ne Bjeshke te Rugoves tek Liqenati.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.08.2016
  Please like, favorite & subscribe to stay updated with daily uploads. ▻ Support OutdoorNjeri ♢ http://hiking.njeri.net ♢ http://snow.njeri.net ♢ http://arbenislami.com ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.07.2017
  This is beautiful Kosovo... #visitKosovo #visitmountains #PeaksofBalkans.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.10.2013
  Liqeni i Kuçishtës dhe liqeni i Drelajve.
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи