Youtube


  Defat sh.k.a rexhep mitrovica

  11:41
  автор | дата 25.05.2012
  • 980346
  • 942
  • 256
  Проголосовало пользователей: 1198
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni... https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK/ https://www.facebook.com/RrenjetTona/ RRENJET TONA, BURIM KRASNIQI (producent dhe autor),
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.03.2013
  Ansambli Artistik i Këngëve dhe Valleve i Mitrovicës në emisionin Odeon paraqitet më "Vallen me motive nga Shala e Bajgorës", e cila është koreografi e Prof.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.11.2014
  I created this video with the YouTube Slideshow Creator (http://www.youtube.com/upload)
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.03.2012
  Ansambli i Mitrovicës - Suit Vallesh Kosovare Koreograf : Haki Mulliqi.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.05.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.05.2012
  https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni... https://www.facebook.com/TabjaSposa.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.09.2013
  shikoni pjesen e dyt: http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2500776413&feature=iv&src_vid=QzRjribG4PU&v=v7m9hTxP7pg.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.03.2010
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.04.2012
  https://www.facebook.com/RrenjetTona/ https://www.facebook.com/burim.krasniqi.3344 https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK/ ETHNOMUSIC - Burim ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.04.2017
  www.kangedefa.com www.andrra-music.com www.vincentmoon.com A film by Vincent Moon & Fatime Kosumi for ANDRRA « Kangë e Defa » is an exploration ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.05.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.05.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.07.2017
  PRODUKSIONI MUZIKOR SHQIPONJA https://www.facebook.com/shqiponja123/ https://www.facebook.com/rrahman.morina.3.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.10.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.12.2015
  Klubi i Atletikes Mitrocica gjat vitit 2015 (http://www.youtube.com/upload)
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.04.2012
  https://www.facebook.com/RrenjetTona/ https://www.facebook.com/burim.krasniqi.3344 https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK/ ETHNOMUSIC - Burim ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.02.2018
  Shoqeria Kulturore Artistike 'Ramiz Sadiku' (Fabrika e Auto Pjeseve) - Mahir Vokshi.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.09.2016
  PRODUKSIONI MUZIKOR SHQIPONJA -SH.K.A.ZERI I LLAPUSHES CARRALLUKË MALISHEVË KENDON GRUPI I VAJZAVE - KENG NUSNIJE ME DEFA ,NE ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.12.2013
  Grupi Mitrovica - Keng Gurbeti Xhirimi dhe Montazha nga : Xhimi Production Lokacioni : Junik ( Kulla e Isufaj ) Ndalohet Publikimi i Kesaj Kenge neper Youtube ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.11.2014
  Pamjet janë realizuar në Tiranë me rastin e festimit të 28 nëntorit në vitin 1943. Në video shihen Rexhep Mitrovica, Mehdi Frashëri dhe Anton Harapi. Më 16 ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.01.2009
  Këngë kushtuar qytetit të MITROVICËS . Ju dëshiroj dëgjim të këndshëm unë A.Peci - 2009.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.04.2012
  https://www.facebook.com/RrenjetTona/ https://www.facebook.com/burim.krasniqi.3344 https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK/ ETHNOMUSIC - Burim ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.05.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.11.2012
  Ansambli i kë ngeve dhe valleve nga Mitrovica.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.10.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.05.2012
  https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni... https://www.facebook.com/TabjaSposa.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.05.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.01.2016
  Programi festiv Gëzuar2016 në Star TV.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.05.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.03.2017
  www.dtv-ks.com www.facebook.com/DasmaTVOfficial Tel:+ 377 44 90 20 20.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.10.2012
  https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS https://www.facebook.com/burim.krasni...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.12.2016
  Shfaqja e bere ne Mitrovice per femije. Shpresoj te ju kete pelqyer. SUBSCRIBE kanalin zyrtar te faqes Mso Magji, per mos humbasesh videot qdo jave si dhe ...
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи