Youtube


  Shqiptaret per Shqiptaret emisioni 21 [08.06.2018]

  HD
  2:9:11
  автор | дата 08.06.2018
  • 46922
  • 496
  • 39
  Проголосовало пользователей: 535
  • СКАЧАТЬ
  Shqiptarët për shqiptarët” udhëtuan në fshatin Cerven të Fierit për të takuar personazhin e radhës. Ai quhet Admir Hasani është 45 vjeç. Kur ishte 7 vjeç i ndodhi ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.06.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUPl.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.04.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.03.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROU.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 22.02.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.06.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUPl.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.02.2018
  Subscribe (Regjistrohuni) në kanalin tonë “Shqiptarët për shqiptarët” ne youtube, për t'u bërë pjesë e emisionit, e këtij misioni të madh humanitar ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.04.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.05.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUPl.
  • СКАЧАТЬ
  Semnjete Krifca është vetëm 28 vjeç, por vuajtjet e saj nuk kanë reshtur që kur ishte fëmijë. “Jam nga Shkupi jam rritur jetime. Shtepinë na i kanë djegur” thotë ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.03.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.
  • СКАЧАТЬ
  Është muaji i shenjtë i Ramazanit. Elvis Naçi së bashku me Sidrit Bejlerin dhe aktorin e humorit Marin Orhanasi kanë shpërndarë mbi qindra pako me ushqime ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.05.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUPl.
  • СКАЧАТЬ
  Meqë është nata finale e emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” kemi kujtuar se si nisi ky rrugëtim. Ishte historia e dy motrave nga Gramshi, të cilat nuk lëviznin ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.04.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUPl.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.05.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUPl.
  • СКАЧАТЬ
  Emisioni “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi në Elbasan, në lagjen “5 maji”. Shkuam në një banesë të sajuar dhe të papërfunduar ku jetojnë 8 frymë. Gjyshja ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.06.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUPl.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.02.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.02.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи