Youtube


  Radiotelevision 21 [ Official Channel ]

  HD
  31:54
  • 2135
  • 13
  • 4
  Проголосовало пользователей: 17
  rtv21.tv
  • СКАЧАТЬ
  Mysafire: Gerta Miftari, nxenese ne Gjermani rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  Mysafirë në studio: Vjosa Morina, bashkë themeluese e MoF Bjondina Rexha, bashkë themeluese e MoF rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  Mysafir: Aheron Bobaj - Kriminolog rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.08.2017
  RTV21-Radio and Television 21 is a radio and TV broadcaster operating in Kosovo since 1998. The radio broadcasting started in 1998, while TV broadcasting .
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Mysafir në studio: Albert Heta, drejtor i Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  NE studio: Ylber Bajraktari, drejtor gjeneral i verarise "Stone Castle" Ardian Thaci, Zero Pozitive rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  Mysafir: Rexhep Rifati, gazetar dhe shkrimtar. rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Mysafire: Sahadete Sadikaj, drejtoreshë e bibliotekës ndërkomunale në Prizren rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  21 GRADE - ARDIAN BUJUPI 25.07.2017.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи