Youtube


  Perfaqesohu

  HD
  20:48
  автор | дата 03.11.2017
  • 363
  • 9
  • 1
  Проголосовало пользователей: 10
  Facebook shet shërbime në Shqipëri dhe nuk paguan asnjë qindarkë TAKSA!? Nga njëra anë Qeveria po i bie gjoksit, përpara vetes, ndërkombëtarëve dhe qytetarëve, se po lufton bindshëm dhe me vendosmëri informalitetin fiskal, për interes të vëndit, dhe me të drejtë e gjithë kjo iniciativë e Qeverisë, duke i bërë shëmbuj me gjoba dhe mbyllje aktiviteti ndaj atyre Subjekteve që nuk lëshojnë Kupon Tatimor, qoftë dhe kur shesin një qofte ose një biskotë. Por pyetjet që lindin janë të shumta, dhe për “çudi” edhe nga qytetarët më periferikë të vëndit, të cilët e shikojnë punën e Qeverisë në luftën ndaj informalitetit me 2 - 3 - 4 ose me shumë standarte, për të njëjtën çështje. Subjekti PËRFAQËSOHU, Pyeti Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve, Ministrinë e Financave dhe bëri me Dijeni për këtë pyetje edhe Këshillin e Ministrave, me Objekt kërkese: "Kërkesë për informim, të njihem me UNIS-in (numri unik identifikues i subjektit) e Medias Sociale Facebook. Janë me mijëra ato Subjekte dhe Individë që bëjnë Reklama në Median Sociale Facebook, dhe ky i fundit për "çudi" nuk ekziston i regjistruar në TATIME si Taksapagues si gjithë të tjerët që ushtrojnë aktivitet fitimprurës në tregun Shqiptar. Të njëjtën gjë na konfirmoi edhe ZV/ Drejtori i Përgjithshëm, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, Drejtoria e Shërbimit të Tatimpaguesve, Sektori i Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesit, nëpërmjet shkresës së tyre zyrtare Kthim Përgjgije me Nr. 10748 Prot, datë 28.06.2017, ku thuhet: "Në sistemin Informatik Tatimor, Subjekti i cituar nga Ju (media sociale facebook), nuk ekziston. Nisur nga kjo pyetjet që lindin janë: 1- Kur Facebook shet shërbime (Reklama etj) për tregun shqiptar, dhe krijon miliona €uro fitime në muaj, përse nuk është i regjistruar pranë Tatimeve si TAKSAPAGUES dhe TATIMPAGUES!? 2- Ku qëndron integriteti i Qeverisë përpra Qytetarëve dhe Biznesit? 3- A jemi në kushtet e një precedenti të arsyeshëm, ku të gjitha Subjekteve u lind e drejta të bojkotojnë në bllok pagimin e Taksave dhe detyrimeve ndaj Qeverisë!? Presim përgjigje objektive nga Kryeministri i Republikës dhe nga Ministri i Finacave. Inkurajohen komentuesit të bëhen pjesë aktive sa më shumë me kërkesat dhe propozimet e tyre. Kjo cështje, në varësi të dinamikës dhe interesit të shprehur nga komentuesit dhe mbështetjes së Donatorëve do ndiqet më tej deri në një ndryshim të Faktit. =================================================== Këshilla e moderatorit: Shëndetin, Humorin në rradhë të parë, mos harroni, për të tjerat kujdeset Neni 59 i Kushtetutës! Mesazhi i moderatorit: Kjo është Demokracia! Pushtetin e ke Ti! Mirëpërdore atë! Bëju pjesë aktive e programeve tona ne PERFAQESOHU Slogan i moderatorit: . . .këtu dëgjohet fjala juaj! . . .këtu faktorizohet kauza juaj! . . .këtu i hap veshët edhe Qeveria! Faleminderit që na ndoqët, Shikim të këndshëm, regjistrohuni për të parë videt e reja. Për t’u bërë pjesë LIVE e emisionit si i ftuar apo si audiencë (publik) na kontaktoni. Për Reklama, Donacione, Sopnsorizime, Mbështetje, apo Filantropizëm, na kontaktoni: One Man Show: Renaldo Bregu Mundësuar nga: Subjektit PERFAQESOHU Mbështetur nga: jemi në kërkim të një mbështetësi serioz Falenderojmë: interlokutorin Operator: Raqka,
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.11.2014
  I ftuar Dr. Enriko CEKO, por mos u ndikoni nga titulli i Tij! Kete mendim e kane pothuajse shumica e popullsise qe Organizatat e Shoqerise Civile vjedhin, . . .por ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.11.2018
  Aktualiteti i ditës, Protesta e Administratës Publike, Policisë së Shtetit për shkurtimet në Buxhet, dhe pagadishmëria e tyre për të punuar disa orë gratis për ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.12.2015
  Tema: . . .deri dje Ramiu/ Edi Rama na lutej, mbani kontaktet e mia personale dhe më njoftoni për cdo gjë! . . .sot Kryeministri ne facebook, as LIKE & Koment ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.08.2014
  Mesazhi i Moderatorit: - Kjo është Demokracia! - Pushtetin e ke Ti! - Mirëpërdore atë! - Bëju pjesë aktive e programit Social Show “Demarkacion”, Për t'u bërë ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.12.2018
  Shenim: na vjen keq per audion/ zerin qe ka dala keq . . . One Man Show "Kodra pas Bregut" Një përpjekje nëpërmjet Humorit të Zi, për t'i dhënë ose jo vlerë, ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.12.2013
  Shume nga ne dhe vecanerisht perfaqesuesit tane ne Qeverisje mburen me imazhin e Nene Terezes ne Bote duke e quajtur ate me origjine shqiptare, ceshtje e ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.07.2014
  Mesazhi i Moderatorit: - Kjo është Demokracia! - Pushtetin e ke Ti! - Mirëpërdore atë! - Bëju pjesë aktive e programit Social Show “Demarkacion”, Për t'u bërë ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.06.2015
  Tema: Në telefon me Kryeministrin Edi Rama! Kategoria: Argëtim (në kërkim të seriozitetit) Mundësuar nga: Mbështetur nga: Falenderojmë: Hotel Ferrari, ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.12.2013
  Une personalisht qe heret kam dyshuar lidhur me Aksionin ne kohen e Diktatures, ku njerezit e tregojne me aq kenaqesi dhe nostalgji! Dhe ne kete interviste e ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.06.2013
  Nje emision nga Qendra "E Drejta qe Buron nga Ligji" (DBL), rreth fenomeneve sociale, aktualitetit, te ftuar, hulumtime dhe investigime te trajtuara me ironi, ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.11.2015
  Tema: Ty(u)neli i Krrabës dhe sikleti i Ambasadorit Gjerman!? Kategoria: comedy & entertainment (në kërkim të seriozitetit) Përshëndetje zonja dhe zotërinj, ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.12.2013
  Nje forme tjeter argetuese e te parit te Korrupsionit! Mesazhi eshte i qarte! Korrupsioni nuk eshte i veshtire per t'u dalluar per te gjetur kush ben korrupsion, ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.06.2016
  Drejtuar Bashkise Tirane Kërkesë për ndërhyrje urgjente për Pasigurinë Rrugore Kombinat Subjekti “Përfaqësohu”, duke marrë shkas nga takimet e fundjavës ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.08.2014
  Ne Plazhin e Qerret-it pervec Plazhit shume te paster, mund te shikoni shtepi apo vila pa murr rrethues, pa betonite, madje dhe pa kangejlla. Kjo panorame me ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.04.2015
  E ftuar: Znj. Enkeleida Hysa, Avokate, Juriste Tema: A eshte e nenvleresuar femra ne shoqeri, ku dhe si!? Kategoria: Edukim, Sensibilizim Falenderime: Hotel ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.11.2015
  I ftuar: Eraldo Meshini, në cilësinë e Studiuesit të Ekonomisë Sociale Tema: Nga ftesa e Ramiut (Kryeministrit) ndaj Hong Kong-asve për të investuar në Shqipëri ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2015
  Tema: Laguna Blu & Qerret-izmi i Shqipërisë Kategoria: Argëtim & Humor (në kërkim të seriozitetit) Përshëndetje zonja dhe zotërinj, Përshëndetje vajza dhe ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.05.2015
  E ftuar: Rexhep Shaka, (Kryetari Shoqatës Komunitetit Egjiptian Librazhd) Tema: Komuniteti Egjiptian në Librazhd Kategoria: Sociale Mundësuar nga: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.05.2015
  Te ftuar: Takim me qytetaret e Librazhdit Tema: Si organizimi i qytetareve rrit peshen e zerit te tyre ndaj autoriteteve Kategoria: Sociale Mundësuar nga: ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.06.2016
  Drejtuar Bashkise Tirane Kërkesë për ndërhyrje urgjente për Pasigurinë Rrugore Kombinat Subjekti “Përfaqësohu”, duke marrë shkas nga takimet e fundjavës ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.11.2018
  Aktualiteti i ditës, Nga gjëndja e Gjykatave Shqiptare ku palët në proces zihen fizikisht në Seancë Gjyqësore me mjetet rrethanore si Karrige etj, pasi që nuk ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.12.2015
  Tema: Reforma në Drejtësi! . . .për 23 vjet një fjalë të keqe nuk kishim dëgjuar!? Kategoria: comedy & entertainment (në kërkim të seriozitetit) Përshëndetje zonja ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.09.2015
  E ftuar: Xhenisa Shehu, (në cilësinë e frymorit me ndergjegje te larte) Tema: Kush e ka parë Zotin!? Kategoria: Sociale Mundësuar nga: Mbështetur nga: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.09.2015
  Tema: Pse revoltohen Taksapaguesit e rregullt shqiptar!?! Kategoria: Argëtim (në kërkim të seriozitetit) Mundësuar nga: Mbështetur nga: Falenderojmë: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.10.2017
  Ndërtimi në Parkun Arkeologjik të Butrintit! Midis përfaqësueses së Qeverisë që e quan investim dhe ndërtim të përkohshëm ndërhyrjen me struktura dhe ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.11.2015
  Tema: Kush jane Pablo Escobar-et ne Parlamentin Shqiptar!? Kategoria: Argëtim (në kërkim të seriozitetit) Përshëndetje zonja dhe zotërinj, Përshëndetje vajza ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.09.2015
  Tema: Në telefon me Aqifin e Ujësjellës Kanalizime Tiranë UKT! Kategoria: Argëtim (në kërkim të seriozitetit) Mundësuar nga: Mbështetur nga: Falenderojmë: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.08.2014
  Qe me date 15 Gusht 2013, Nr. 31 Prot, Qendra Komunitare Integrimi (QKI) ka inicuar nje nisem lidhur me Shtyllen e Tensionit te Mesem qe ndodhet ne Rrugen ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.09.2016
  Kjo video eshte nje motivim i qarte per te gjithe punemarresit e pakenaqur ne pune, pavaresisht sesa shume leke ata paguhen.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 10.12.2017
  Instikti për të përvetësuar padrejtësisht pronën e tjetrit dhe risku i konfliktit!? Sa mund të jetë numri i famijeve shqiptare që janë në konflikt për pronën!
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.10.2015
  I ftuar: Petrit Nikolli, (në cilësinë e sipermarresit) Tema: Si ndikon formalizimi i ekonomise tek Biznesi i Vogel? Kategoria: Ekonomi Mundësuar nga: Mbështetur ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.12.2018
  Pershkrimi eshte ne perpunim . . . . Shenim: na vjen keq per audion/ zerin qe ka dala keq . . .
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 10.06.2015
  I ftuar: Skënder Hekuri, Mersolog, Menaxher Kompleksesh Turistike Tema: Turizmi shqiptar, si eshte dhe si mund te ndryshoje. Kategoria: Sociale Mundësuar ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.01.2016
  Pershkrimi do behet ne vazhdim, ose kur te gjejme donacione ;) Faleminderit,
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 15.04.2015
  I ftuar: Z. Rami Hadroj, (komuniteti Rom) Tema: Cfarë ka ndryshuar në komunitetin Rom!? Kategoria: Sociale Mundësuar nga: Mbështetur nga: Falenderojmë: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.08.2014
  Mesazhi i Moderatorit: - Kjo është Demokracia! - Pushtetin e ke Ti! - Mirëpërdore atë! - Bëju pjesë aktive e programit Social Show “Demarkacion”, Për t'u bërë ...
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи