Youtube


  Mimoza dhe Thaqi Oops n�� Interaktiv ( 10 Qershor 2011)

  3:51
  автор | дата 28.07.2011
  • 26103
  • 6
  • 2
  Проголосовало пользователей: 8
  Bashkohuni ne Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ooops-iNTERAKTIV-KTV/222889944395707 Search : Ooops iNTERAKTIV - KTV 1) Grevistët e UCK-s (Kendojn me ciftelia) 2) Mimoza dhe Thaqi (Hajn e Pijn)
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.02.2012
  Hajnat Stars - Qeveria Pérgaditur nga: Egzoni (Nox-T) , Veroni , Albioni , Atdhetari , Shpetimi Inqizimi dhe Mixmi : ( Noli Records ) Nolis Clicka (Kopim i videos ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.07.2011
  Bashkohuni ne Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ooops-iNTERAKTIV-KTV/222889944395707 Search : Ooops iNTERAKTIV - KTV.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.03.2013
  Është sulmuar fizikisht, Kryetarja e Sekretaritatit të Gruas në lëvizjen Vetëvendosje, Nazlije Balaj. Sulmi ka ndodhur në hyrje të banesës së saj, në Prishtinë.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.03.2013
  OOOPS Ilir Bokshi nervozohet në "Express" 13.03.2013.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.02.2015
  VIDEO KUSHTUAR PREMTIMEVE TE KOTA DHE TE PA HARRUAR NGA POPULLI IKJA SHKASH I GENJESHTRAVE TE NJE PAS NJESHME.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.07.2011
  Bashkohuni ne Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ooops-iNTERAKTIV-KTV/222889944395707 Search : Ooops iNTERAKTIV - KTV.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.01.2019
  KosovaPress #KosovaPressVideos #KosovaPressLiveStream www.kosovapress.com Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/ YouTube: ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.12.2013
  OOOPS MIMOZA I KERKOI FER PALIT 03.12.2013.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.07.2011
  1) Persoazhi Karakteristik afër protestës së VETVENDOSJES (!!!) 2) U nxen gjakrat (Takimi i Naftarve !!!) SUBSCRIBE & LIKE Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.08.2011
  SUBSCRIBE & LIKE Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ooops-iNTERAKTIV-KTV/222889944395707 Search : Ooops iNTERAKTIV - KTV.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.12.2010
  www.franckofficial.com official Franck music video.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.07.2011
  1) Hashim Thaqi - Isa Mustafa (Rastesia) 2) Hashim Thaqi (.!.) 3) Arben Gashi (Vetullat...) SUBSCRIBE & LIKE Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.07.2011
  Bashkohuni ne Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ooops-iNTERAKTIV-KTV/222889944395707 Search : Ooops iNTERAKTIV - KTV.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.11.2017
  Vendosja e marrëdhënieve diplomatike Shqiptaro – Gjermane është një nga momentet e rëndësishme të politikës së Shqipërisë me jashtë. Mimoza Kelmendi ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.04.2009
  Mimoza pozing in front of my Porsche.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.04.2015
  OOOPS INTERAKTIV: LIMAJ NE VV 03.04.2015.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.07.2011
  Bashkohuni ne Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ooops-iNTERAKTIV-KTV/222889944395707 Search : Ooops iNTERAKTIV - KTV.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.01.2012
  Bashkohuni ne Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ooops-iNTERAKTIV-KTV/222889944395707 Drejtoresha dhe Hashim Thaqi - Oops në Interaktiv, 25 ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.11.2011
  SUBSCRIBE & LIKE Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ooops-iNTERAKTIV-KTV/222889944395707 Search : Ooops iNTERAKTIV - KTV.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.10.2013
  OOOPS-a ZGJEDHOR 07.10.201.
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи