Youtube


  Drejtesia ne Kosove

  HD
  33:40
  автор | дата 08.12.2018
  • 9454
  • 40
  • 0
  Проголосовало пользователей: 40
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.06.2013
  "Drejtësia në Kosovë" transmeton emisionin për eksploatimin ilegal të zhavorit. Ky emisioni trajton rrethanat se si inspektorët e Komisionit të Pavarur të ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.11.2012
  "Drejtësia në Kosovë" transmeton emisionin për vrasjen tragjike mes familjarëve në fshatin Reshtan të Suharekës. Si erdhi deri te rrahja dhe vrasja mes ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.09.2015
  Në emisionin e parë për këtë sezon emisioni “Drejtësia në Kosovë” sjell hulumtimin ekskluziv për të kaluarën kriminale të valltares Donjeta Kasumi e njohur si ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.07.2014
  "Drejtësia në Kosovë" transmeton reportazhin ekskluziv me pamje nga aksioni i policisë gjatë zbulimit të laboratorit të parë të kokainës. Si u ndërtua njëri nga ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи