Youtube


  06.11.2011

  2:4:12
  автор | дата 11.11.2011
  • 205181
  • 438
  • 32
  Проголосовало пользователей: 470
  Join "SKETCH SHOW" Albania on Facebook and get updated: http://www.facebook.com/Sketchalshow The official "Sketch Show" pages online: Web: http://www.tring.tv/sketch-show/ Youtube: http://www.youtube.com/TringDigitalTV Facebook: http://www.facebook.com/Sketchalshow Sketch është një format humori i "Avalon Production" i cili është realizuar me sukses në Britani, ShBA, Itali, Gjermani, Francë etj. Tashmë vjen në versionin shqiptar nga ekipi i suksesshëm i Apartamentit më të famshëm në Shqipëri, 2XL. Sketch Show është një program me kohëzgjatje 90-110 min në të cilin integrohen disa forma humori. Boshti i shfaqjes është një skenë gjigande në të cilën realizohen skeçe që kanë të bëjnë me aktualitetin dhe ku njëkohësisht ruhet interaktiviteti dhe komunikimi me publikun. Të gjithë aktorët janë prezantues në forma të ndryshme të programit. Një tjetër element i rëndësishëm janë të ftuarit surprizë në shfaqje që do shfaqin aftësitë e tyre në aktrim duke ndërvepruar me aktoret. Pjesa 2 - Janë sketche të xhiruara në terren të cilat prekin të gjithë problematikën e shoqërisë shqiptare. Ato janë të shkurtra dhe dinamike duke i dhënë ritëm shfaqjes. Pjesa 3 - Është një pjesë e shfaqjes mjaft interesante pasi ka të bëjë me të kaluarën shqiptare. Brenda "Sketch Show" do zhvillohet një mini serial i cili do merret me Shqipërinë në vitet e shkuara duke u zhvendosur në periudha historike të ndryshme dhe duke i kthyer në situata humori. Pjesa 4- "Sketch-in e bën ti" Për ta bërë programin sa më shume interaktiv dhe të prekshëm kemi vendosur që ndodhitë apo situatat me humor në të cilat janë gjendur njerëzit e thjeshte t'i kthejmë në sketche të xhiruara. Kjo rubrikë funksionon me vox-pop e në terren ku njerëzit pyetën mbi ndodhitë e tyre dhe më pas rrëfim realizohet nga trupa e spektaklit. Këto janë katër elementet baze mbi të cilin do realizohet ky spektakël. Është një risi në ekranet shqiptare përsa i përket zhanrit të humorit dhe që sigurisht një format elastik që do tërheqë një audiencë maksimale pasi ka një eksperiencë të suksesshme në shumë shtete. Sketch humor is a form of "Avalon Production" which was successfully implemented in the UK, USA, Italy, Germany, France etc.. Now comes the Albanian version of the successful team of the most famous apartment in Albania, 2XL. Sketch Show is a program with a duration of 90-110 min in which integrate several forms of humor. Axis display is a giant stage on which performed skits dealing with actuality and which retained both interactivity and communication with the public. All actors are different forms of presentation in the program. Another important element of surprise guests are in the show that will display their acting skills by interacting with actors. Part 2 - were filmed in the field sketch of all the problems affecting the Albanian society. They are short and dynamic pace giving show. Part 3 - It is a very interesting part of the show having to do with the Albanian past. Within the "Sketch Show" will develop a mini series which will deal with Albania in the past few years moving to different historical periods and turning humor in situations. Part 4 - "Sketch-in makes them" To make the program much more interactive and tangible we decided humorous events or situations in which ordinary people are found to be filmed back in the sketch. This section works with Vox-pop of the ground where people asked about the events of their story and then carried by troops of the spectacle. These are the four basic elements on which this show will be realized. It is an innovation in terms Albanian screens genre of humor and of course a flexible format that will attract a maximum audience having a successful experience in many countries.
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  JYJ are great and the fans have created a white ocean !! Concert in Berlin Tempodrom.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  Jedná se o momenty z koncertu, protože jsem byl bohužel omezen kapacitou karty. Omluvte kvalitu videa a zvuku, vše bylo nahráno na mobil. Videoklip ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  http://seidbereit.ru New Version: http://www.youtube.com/watch?v=hXEWkpe_wC0.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  Cher Lloyd "With Ur Love" Performance T4 06.11.2011.
  • СКАЧАТЬ
  dekanozi teodore gignadze - მუდამ ღმერთის წყურვილის მდგომარეობა; ქრისტესადმი ჯვარცმა; 06.11.2011...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 10.11.2011
  Relacja z meczu 13. kolejki T-mobile Ekstraklasy. Cracovia - Wisla Krakow 1:0 (06.11.2011) ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.01.2012
  Rammstein Live aus Bratislava 06.11.11 Multicam by VinZ Full set 01. Sonne 02. Amerika 03. Keine lust 04. Sehnsucht 05. Asche zu Asche 06. Feuer frei! 07.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.11.2011
  http://seidbereit.ru Rammstein - Mein Teil [06.11.2011 - Bratislava] (multicam by popaduba) HD.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.11.2011
  Terrifying - The moral of the story is that you shouldn't vlog in public on your own unless you are completely sure it is safe to do so! Its not going to stop me ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  http://petibash.blogspot.com http://twitter.com/dittscheblog http://on.fb.me/hmTU1k.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.12.2013
  La Liga 2011/2012 : Athletic Bilbao Vs FC Barcelona.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  Elbow ("we are some lads from Manchester and we'd like to play you a few songs tonight") brengt een uitgesponnen versie van 'grounds for divorce'. De intro ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.11.2011
  Hay Superstar, Armenian Superstar, competition and contest, best Armenian singers, awards, ceremonies and concerts. Hay Superstar in playlist ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.11.2011
  Очередная нечастая встреча с ИДПС. Немного превысил скорость на трассе, возвращаясь из г. Нижний Тагил....
  • СКАЧАТЬ
  O pecado do bispo que a condenou e suas consequências http://radiomensageiradapazjacarei.blogspot.com/ https://www.apparitionstv.com 0xx12 99701 2427 ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  Anathema - A Natural Disaster 06.11.2011, Milk Moscow, Moscow, Russia.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.11.2011
  www.beaverdale.de.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.11.2011
  Tolle Tour durch die Wingst, Qlymp und Silberberg.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.11.2011
  Catch the latest episodes of Neena Naana , a popular debate programme on Suvarna hosted by legendary yesteryear actress Lakshmi.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 10.11.2011
  http://seidbereit.ru Rammstein - Intro + Sonne [06.11.2011 - Bratislava] (multicam by popaduba) HD.
  • СКАЧАТЬ
  Программа известна также своими юмористическими девизами, как: «Оставайтесь с нами, мы реально кайфовые!»,...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.11.2011
  [06.11.2011] - CRACOVIA KRAKÓW 1-0 Wisła Kraków - HYMN CRACOVII PRZED MECZEM (184 DERBY KRAKOWA)
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.11.2011
  "О пути по встречной"
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.10.2017
  Автомобильный кубок 2011. Игра 70 Валентин Мельников - Павел Малышев - Павел Сморщков.
  • СКАЧАТЬ
  Торсунов Олег Геннадьевич © http://torsunov.ru Фестиваль здоровья - Без таблеток. Наши сайты: http://ayurvedaradio.r...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.06.2011
  An awesome video by the uber talented Reshaydee! http://reshaydee.deviantart.com http://twitter.com/reshaydee SM Cyberzone: The Women of Cosplay ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.06.2016
  Producer Nicolas Jaar plays the music that has influenced his sonically diverse offerings. The young artist, who spent most of his childhood growing up in Chile, .
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.11.2011
  Ce clip vidéo a été enregistré pendant une série de questions-réponses après une conférence de Taro Yamamoto (et non pas Yamada), acteur et activiste ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.08.2011
  Лучшая в мире диета - http://www.youtube.com/watch?v=c6qPG0Bt_OI АКВАПАРК НЕСЕТ МЕНЯ РЕКА - http://www.youtube.com/watch?v=_SVqUP5DXmQ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  Anathema - Orion Metallica cover 06.11.2011, Milk Moscow, Moscow, Russia.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  "talking germany" - presenter Peter Craven talks with Casper about rap, growing up without a father and the show-biz aspect of hip hop.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.12.2011
  Noch eine Herbsttour bei fast sommerlichen Temperaturen am 06. November 2011 die Deutsche Alpenstraße entlang. In Berchtesgaden hoch zur ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.11.2011
  http://www.fox-racing.com.ua покатушки квадроциклы и джипы ЛУГАНСК 6,11,2011 Джип Фестиваль 2011.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2011
  Cher Lloyd Interview @ T4 06.11.2011.
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи